एनी ह्याथवेका प्रदर्शनहरूको सूची

एनी ह्याथवे एक अमेरिकी अभिनेत्री हुन्।

चलचित्रसम्पादन

कुञ्जी
  चलचित्रहरू प्रदर्शन गर्दछ जुन अझै प्रदर्शन गरिएको छैन
शीर्षक वर्ष भूमिका निर्देशक (हरू) टिप्पणीहरू सन्दर्भ (हरू)
द प्रिन्सेस डायरिज २००१ मिया थर्मोपोलिस ग्यारी मार्शल [१]
द अदर साइड अफ हेभन जीन सबिन मिच डेभिस [२]
निकोलस निकलबी २००२ मेडलिन ब्रे डगलस मेकग्राथ [३]
द क्याट रिटर्न्स २००३ हारु योशीका हिरोयुकी मोरिटा आवाज [४]
एला एन्चेन्टेड २००४ राजकुमारी एला टोमी ओ'हेभर [५]
द प्रिन्सेस डायरिज २: रोयल इन्गेमेन्ट मिया थर्मोपोलिस ग्यारी मार्शल [६]
हूडविन्कड! २००५ रेड पिकेट कोरी एडवर्ड्स, टोड एडवर्ड्सटोनी लीच आवाज [७]
ह्याभोक एलिसन ल्याङ बार्बरा कोपल [८]
ब्रोकब्याक माउन्टेन लुरिन न्यूजम ट्विस्ट अंग ली [९]
द डेभिल विअर्स प्राडा २००६ एन्डी सैक्स डेभिड फ्रान्केल [१०]
बिकमिङ जेन २००७ जेन अस्टेन जुलियन जेरोल्ड [११]
गेट स्मार्ट २००८ एजेन्ट ९९ पिटर सेगल [१२]
गेट स्मार्टस ब्रुस र लोइड: आउट अफ कन्ट्रोल गिल जुन्जर अप्रमाणित क्यामियो [१३]
रेचल गेटिङ म्यारिड किम बुचमान जोनाथन डेम्मे [१४]
प्यासेन्जर्स क्लेयर समर्स रोड्रिगो गार्सिया [१५]
ब्राइड वार्स २००९ एमा एलन गैरी विनिक [१६]
भ्यालेन्टिनो: द लास्ट इम्परर आफैं म्याट टायरनाउर वृत्तचित्र [१७]
भ्यालेन्टाइन डे २०१० लिज कुरान ग्यारी मार्शल [१८]
एलिस इन वन्डरल्यान्ड मीराना / ह्वाइट क्वीन टिम बर्टन [१९]
लभ एन्ड अदर ड्रग्स म्याग्गी मर्डक एडवर्ड ज्विक [२०]
१० माउन्टेन्स १० इअर्स कथावाचक जेनिफर यी आवाज
वृत्तचित्र
[२१]
रियो २०११ ज्वेल कार्लोस सलदान्हा आवाज [२२]
वन डे एमा मोरले लोन शेरेफिग [२३]
द डार्क नाइट राइजेज २०१२ सेलिना काइल क्रिस्टोफर नोलन [२४]
लेस मिसरेबल्स फ्यान्टाइन टम हूपर [२५]
गर्ल राइजिङ २०१३ कथावाचक रिचर्ड ई रबिन्स आवाज
वृत्तचित्र
[२६]
डन जोन एमिली लोम्बार्डो जासेफ गोर्डन-लेविट क्यामियो [२७]
सङ वन २०१४ फ्रेनी एलिस केट बार्कर-फ्रोल्याण्ड निर्माता पनि [२८]
रियो २ ज्वेल कार्लोस सलदान्हा आवाज [२९]
डोन पीयोट एजेन्ट अफ ट्रुथ डान फोगलर र माइकल क्यान्जोनिएरो क्यामियो [३०]
इन्टरस्टेलर अमेलिया ब्रान्ड क्रिस्टोफर नोलन [३१]
द इन्टर्न २०१५ जुल्स ओस्टिन नैन्सी मेयर्स [३२]
एलिस थ्रू द लुकिङ ग्लास २०१६ मीराना / ह्वाइट क्वीन जेम्स बोबिन [३३]
कोलोसल ग्लोरिया नाचो विगालोन्डो [३४]
ओसियन्स ८ २०१८ डाफ्ने क्लुगर ग्यारी रस [३५]
सेरेनिटी २०१९ करेन जरीकास स्टीभन नाइट [३६]
द हसल जोसेफिन चेस्टरफील्ड क्रिस एडिसन [३७]
डार्क वाटर्स सारा बार्लेज बिलोट टोड हेनेस [३८]
द लास्ट थिङ ही वान्टेड २०२० एलेना म्याकमोहन डी रीस [३९]
द विच्स   २०२१ ग्रान्ड हाई विच रोबर्ट जेमेकिस पोष्ट-उत्पादन [४०]

सन्दर्भ सामग्रीहरूसम्पादन

  1. "The Princess Diaries Reviews", Metacritic, मूलबाट मार्च ४, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  2. "The Other Side of Heaven Reviews", Metacritic, मूलबाट डिसेम्बर १३, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  3. "Nicholas Nickleby (2002)", Rotten Tomatoes, मूलबाट अक्टोबर ८, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  4. "The Cat Returns (2002)", Rotten Tomatoes, मूलबाट फेब्रुअरी २१, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  5. "Ella Enchanted Reviews", Metacritic, मूलबाट मार्च २२, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  6. "The Princess Diaries 2: Royal Engagement Reviews", Metacritic, मूलबाट मार्च ५, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  7. "Hoodwinked (2005)", Rotten Tomatoes, मूलबाट डिसेम्बर १६, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  8. "Havoc (2005)", Rotten Tomatoes, मूलबाट डिसेम्बर १२, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  9. "Brokeback Mountain Reviews", Metacritic, मूलबाट अक्टोबर १५, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  10. "The Devil Wears Prada (2006)", Rotten Tomatoes, मूलबाट अगस्ट ३०, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  11. "Becoming Jane Reviews", Metacritic, मूलबाट फेब्रुअरी २१, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  12. "Get Smart Reviews", Metacritic, मूलबाट जुन ११, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  13. "Get Smart's Bruce And Lloyd: Out Of Control (2008)", TV Guide, मूलबाट अगस्ट २०, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच अक्टोबर ८, २०१७ 
  14. Ebert, Roger (अक्टोबर ८, २००८), "Rachel Getting Married", Chicago Sun-Times, मूलबाट अक्टोबर ९, २०१२-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  15. "Passengers (2008) Reviews", Metacritic, मूलबाट डिसेम्बर ६, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  16. Pols, Mary (जनवरी ८, २००९), "Bride Wars: One Bride Too Many", Time, मूलबाट अगस्ट २६, २०१३-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  17. "Valentino: The Last Emperor Reviews", Metacritic, मूलबाट नोभेम्बर २९, २०१०-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  18. Betsy, Sharkey (फेब्रुअरी १२, २०१०), "'Valentine's Day", Los Angeles Times, मूलबाट अक्टोबर ८, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  19. Gleiberman, Owen (मार्च ३, २०१०), "Alice in Wonderland (2010) – Movie Review", Entertainment Weekly, मूलबाट नोभेम्बर १५, २०१०-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  20. Honeycutt, Kirk (अक्टोबर २६, २०१०), "Love and Other Drugs: Film Review", The Hollywood Reporter, मूलबाट अक्टोबर २५, २०१२-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  21. "10 Mountains 10 Years (2011)", Rotten Tomatoes, मूलबाट अप्रिल ३०, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  22. Gleiberman, Owen (अप्रिल २२, २०११), "Rio", Entertainment Weekly, मूलबाट अक्टोबर २०, २०१४-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  23. Ebert, Roger (अगस्ट १७, २०११), "One Day", Chicago Sun-Times, मूलबाट मार्च २३, २०१२-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  24. Collin, Robbie (जुलाई १६, २०१२), "Batman: The Dark Knight Rises, first review", The Daily Telegraph (Telegraph Media Group), मूलबाट डिसेम्बर २४, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  25. Hornaday, Ann, "Critic Review for Les Miserables", The Washington Post, मूलबाट जुलाई २९, २०१३-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  26. "Girl Rising (2013)", Rotten Tomatoes, मूलबाट नोभेम्बर १४, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  27. "Don Jon (2013)", Rotten Tomatoes, मूलबाट फेब्रुअरी ९, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  28. "Song One (2015)", Rotten Tomatoes, मूलबाट अक्टोबर ११, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  29. "Rio 2 Review", The Hollywood Reporter, मार्च २६, २०१४, मूलबाट अप्रिल १८, २०१४-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच अप्रिल ११, २०१४ 
  30. "Don Peyote (2014)", Rotten Tomatoes, मूलबाट मे १४, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  31. Foundas, Scott (अक्टोबर २७, २०१४), "Film Review: 'Interstellar'", Variety, मूलबाट अक्टोबर २९, २०१४-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  32. Richard Roeper (सेप्टेम्बर २४, २०१५), "'The Intern': Director, stars bring right skill set to office comedy", Chicago Sun-Times, मूलबाट अगस्ट ३०, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  33. Stephen Holden (मे २६, २०१६), "Review: 'Alice Through the Looking Glass' and a Trippy Time Machine", New York Times, मूलबाट अगस्ट २७, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  34. Travers, Pete (अप्रिल ४, २०१७), "Colossal Review", Rolling Stone, मूलबाट अप्रिल ६, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे १८, २०१७ 
  35. Fleming Jr, Mike (अगस्ट १०, २०१६), "Warner Bros Firms 'Ocean's 8' Lineup: Anne Hathaway, Rihanna, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling Join Sandra Bullock & Cate Blanchett", Deadline Hollywood, मूलबाट अगस्ट १०, २०१६-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच अगस्ट १०, २०१६ 
  36. "Interstellar Stars McConaughey & Hathaway in Serenity Photo", ComingSoon.net, जुलाई २७, २०१७, मूलबाट जुलाई २८, २०१७-मा सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच जुलाई २७, २०१७ 
  37. D'Alessandro, Anthony (नोभेम्बर १४, २०१७), "MGM Dates Anne Hathaway & Rebel Wilson Scam Artist Comedy For Summer 2018", Deadline Hollywood, अन्तिम पहुँच नोभेम्बर १५, २०१७ 
  38. Wiseman, Andreas (जनवरी ९, २०१९), "Anne Hathaway, Tim Robbins, More Join Mark Ruffalo In Todd Haynes-Participant Drama About DuPont Pollution Scandal", Deadline Hollywood, अन्तिम पहुँच जनवरी ९, २०१९ 
  39. Kit, Borys (मे २४, २०१८), "Netflix Reteams With 'Mudbound' Filmmaker Dee Rees for 'The Last Thing He Wanted' (Exclusive)", The Hollywood Reporter, अन्तिम पहुँच जुलाई ३, २०१८ 
  40. Kroll, Justin (१६ जनवरी २०१९), "Anne Hathaway to Star in Robert Zemeckis' 'The Witches' (EXCLUSIVE)" 

बाह्य कडीहरूसम्पादन